Benodigde interesse(s)

  • WO
  • IoT
  • .NET

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Geloof jij net als Info Support in de eindeloze mogelijkheden van Internet of Things (IoT)? En ga je vanuit die interesse onderzoeken welke risico’s komen kijken bij de ontwikkeling van IoT-oplossingen en hoe deze risico’s kunnen worden ingeperkt? Lees dan meer!

Omschrijving

IoT is booming! Er komen steeds meer sensoren en apparaten beschikbaar die we op afstand kunnen uitlezen en besturen. Het voordeel is dat we dingen kunnen doen, waar we vroeger niet eens van durfden te dromen. De keerzijde is dat het daardoor een steeds aantrekkelijker doel wordt voor cybercriminelen. Mediaberichten in de trant van “Universiteit aangevallen door slimme lantaarnpalen” zijn geen uitzondering meer.

Bij de ontwikkeling van een IoT-oplossing komt op securitygebied meer kijken dan bij een tradionele oplossing. Aan jou de vraag: welke risico’s komen kijken bij de ontwikkeling van IoT-oplossingen en hoe kunnen deze risico’s ingeperkt worden?

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt wat typische veiligheidsrisico’s zijn, waar rekening mee gehouden moet worden bij de ontwikkeling van IoT-oplossingen. Vervolgens kijk je welke methoden/modellen/principes/frameworks kunnen worden toegepast om deze risico’s te minimaliseren. Uiteindelijk implementeer je een voorbeeld in de Microsoft Azure IoT Suite.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Heb je nog wat inspiratie nodig? Bekijk dan de volgende bronnen:

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.