Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Devops
 • Webscale
 • Big data & algorithms
 • Continuous delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Een ontwikkelproces waarin storingen automatisch verholpen worden en waar geen enkel handmatig werk meer aan te pas komt. Is dat Utopia, of geloof jij dat het kan? Wij denken dat No-Ops met automatische agents en slimme analyse van systemen en subsystemen haalbaar is. Maak jij hier jouw afstudeeronderzoek van? Lees dan snel meer!

Omschrijving

Moderne systemen en architecturen zijn steeds complexer. Tegelijkertijd is het met de opkomst van DevOps-teams belangrijk om handmatig werk te reduceren en vergaand te automatiseren wil je succesvol zijn. Teams gebruiken hiervoor Continuous Delivery, microservices en clouddiensten. Toch blijven er storingen, fouten en onderbrekingen bestaan. En die hebben vaak grote effecten.

Vanuit de bovenstaande trends ga jij tijdens je afstuderen onderzoek doen naar NOOPS, of No-Ops, waarbij we storingen automatisch gaan verhelpen en handmatig werk reduceren tot nul: No-Ops. Dit ga je doen met behulp van automatische agents en slimme analyse van systemen en subsystemen.

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeerperiode onderzoek je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van moderne en robuuste (resilient) architecturen, side carts en aspect oriented architectures. Hieruit leid je patronen af en je onderzoekt de toepassing van slimme agents om in een microservices architectuur robuustheid, beschikbaarheid en foutcorrectie toe te passen.

Ter afronding realiseer je een framework en/of toepassing waarmee teams eenvoudig slimme agents kunnen ontwikkelen. Je meet en bewijst de toegevoegde waarde van slimme agents.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.