Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Java
 • .NET
 • IoT

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Word jij warm van termen als IoT? En ga je vanuit die interesse de uitdaging aan om tijdens je afstuderen bij Info Support een nieuw toegangssysteem voor ons pand te ontwikkelen met behulp van gezichtsherkenning? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Binnen de panden van Info Support worden pasjes gebruikt om deuren te openen en de locatie van personen in het pand bij te houden. Dankzij het gebruik van deze pasjes weten we bijvoorbeeld bij brand wie er allemaal in het pand zijn en wat hun locatie is.

Hoewel het systeem goed werkt, kan het eenvoudiger. En het kan handiger, want het gebruik van alleen een pasje heeft zijn beperkingen. Denk aan bijvoorbeeld aan de situatie dat een medewerker zijn pasje vergeet mee te nemen, of vergeet uit te klokken bij het verlaten van het pand.

Ter vervanging van (of aanvulling op) het pasjessysteem vinden aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole idealiter plaats op basis van gezichtsherkenning. Het vergeten van een pasje is dan geen probleem meer en opstoppingen bij de deur worden voorkomen.

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Bij deze opdracht onderzoek jij of Azure Cognitive Services geschikt is voor Info Supports toegangssysteem. Denk hierbij aan een onderzoek naar welke mogelijkheden Azure Cognitive Services allemaal biedt, maar ook aspecten als kosten, veiligheid en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk. Toegang tot het gebouw verschaffen op basis van gezichtsherkenning is bijvoorbeeld alleen gewenst als dit niet te manipuleren valt.

Op basis van de verzamelde informatie uit het onderzoek ga je vervolgens aan de slag om middels een Proof of Concept (PoC) een implementatie van de gezichtsherkenning te ontwikkelen en aan te sluiten op het huidige systeem.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.