Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Mobile development
  • IoT

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Help jij tijdens je afstudeeropdracht onze consultants van een irritatiefactor op kantoor af? Onderzoek hoe op een goedkope, eenvoudige en energiezuinige manier kan worden gedetecteerd welke flexwerkplekken beschikbaar zijn en toon deze via een app. Lees snel verder!

Omschrijving

Een situatie waar veel consultants mee te maken hebben op kantoor: Je komt ’s ochtends binnen en wilt zo snel mogelijk aan het werk, maar moet eerst het hele gebouw afstruinen op zoek naar een flexwerkplek. En zie maar eens een flexplek te vinden die relatief rustig is. Zou het niet handig zijn als je op je telefoon een kaart of overzicht te zien kon krijgen waarop de beschikbare flexplekken getoond worden? Dat scheelt een hoop tijd en frustratie! Jij gaat hiermee tijdens je opdracht aan de slag!

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je hoe op een goedkope, eenvoudige en energiezuinige manier kan worden gedetecteerd welke flexwerkplekken op kantoor beschikbaar zijn. Denk ter illustratie ook aan parkeergarages waar met sensoren wordt gedetecteerd of een parkeerplaats bezet is.

Met een geschikte “bezet”-detectie op de werkplekken verzamel je data en stuurt die (via WiFi?) naar een centrale (rest/web) API. Vervolgens toon je in een app een kaart van de beschikbare werkplekken.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.