Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • .NET / C#.
  • Machine learning

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ben jij Informaticastudent en op het punt van afstuderen? Ben jij geïnteresseerd in energie en Big Data? En wil je een bijdrage leveren aan een betrouwbaarder energienet in Nederland? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Via een grotendeels onzichtbaar netwerk van kabels en leidingen voorziet Enexis als netbeheerder 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven in het noorden, oosten en zuiden van het land van elektriciteit en gas.

Netbeheerder Enexis heeft begin 2015 besloten een project DALI (Distributie Automatisering Light) te starten met als uiteindelijke doel observering van alle middenspanning (MS) stations (35.000 stuks) in 2020. Bij dit DALI programma worden de MS stations voorzien van een intelligent kastje voor monitoring en sturing, waarmee o.a. openbare verlichting kan worden aangestuurd, trafo kWmax kan worden uitgelezen en informatie van kortsluitverklikkers richting het Bedrijfsvoeringscentrum (BVC) gestuurd kan worden.

Bovengenoemde ontwikkelingen veroorzaken een toename van sensor data. Met de juiste ICT voorzieningen levert deze bron van informatie nieuwe mogelijkheden om vroegtijdig onderbrekingen te identificeren en aan de hand van verbeterde analyse specifieker onderhoud te initialiseren. Dit alles om enerzijds sneller te acteren bij opgetreden energieonderbrekingen en anderzijds energieonderbrekingen nog beter te voorkomen.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Bij DALI gaat software gebruikt worden die mede door Info Support ontwikkeld is om de sensor data te collecteren. Alle data wordt momenteel opgeslagen in een ongestructureerde data store. En dan kom jij in beeld!

Je onderzoekt (in overleg met een business expert) op welke wijze de data efficiënt omgezet kan worden naar waardevolle informatie.

Vervolgens bewijs je de resultaten van het onderzoek door een Proof of Concept op de Microsoft Azure stack te bouwen, die informatie extraheert uit de gecollecteerde sensor data. Visualiseer vervolgens de informatie in een dashboard.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.