Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Webscale
 • Big data en Algoritmes
 • Cloud Computing
 • Mobile development

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Je kent ze wel. De campagnes van Veilig Verkeer Nederland als ‘Onderweg ben ik offline’. Iedereen weet dat het gevaarlijk is, maar toch verliezen automobilisten regelmatig hun aandacht voor het verkeer om hen heen. Lijkt het jou interessant om een systeem te ontwikkelen dat de aandacht voor het verkeer om je heen meet, je actief informeert als je even niet oplet en waarmee je een competitie kan spelen met je collega’s? Dan is deze afstudeeropdracht echt iets voor jou!

Omschrijving

Info Support zet steeds vaker Event Driven Architectures in bij opdrachtgevers. Het opzetten van een oplossing conform deze architectuur kost echter veel tijd, omdat er zorgvuldige afwegingen moeten worden gemaakt aan het begin van een project. Daarnaast heeft niet altijd iedereen kennis in huis over hoe deze architectuur precies in elkaar zit, waardoor een project soms wat langzaam van start gaat.

Door in kaart te brengen welke keuzemogelijkheden er zijn en de meest gangbare keuzes onder te brengen in een standaardoplossing, ontstaat een handig hulpmiddel voor een snelle start van elk project. Hiermee ga jij aan de slag tijdens jouw afstudeeropdracht!

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens je afstudeerperiode onderzoek je  de laatste stand van zaken rondom verkeersveiligheidssystemen die meten of je aandacht hebt voor het verkeer om je heen. Je ontwikkelt een (technisch) concept waarin met een laag budget auto’s kunnen worden uitgerust om je aandacht voor het verkeer in kaart te brengen. Je werkt dit uit in een meet- en scoringssysteem, dat wordt ingezet om in competitie met je collega’s punten te sparen voor aandachtig rijden. Je implementeert je conceptuele model in een technische proof -of-concept en test deze in de praktijk.

Tijdens deze opdracht verwachten we dat je onderzoek doet en in aanraking komt met: met 360 graden camera’s, streaming beelddetectie, focusdetectie, realtime gegevensverwerking, integratie met apps (iOS/Android) en cloud computing.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.