Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • .NET en/of Java

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Wil jij met je afstudeeronderzoek ons Professional Development Center hoger laten scoren op klanttevredenheid? Zie jij jezelf daarvoor al onderzoeken hoe feedback automatisch te verwerken is in het algoritme dat de prioritering van verzoeken bepaalt? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Info Support ontwikkelt en beheert vanuit de afdeling Professional Development Center (PDC) continuous delivery omgevingen voor software development teams. Het PDC devops team handelt maandelijks enkele honderden verzoeken van gebruikers af. Gebruikers worden hierbij om feedback gevraagd om de dienstverlening te kunnen verbeteren.

Uiteraard wil het PDC zo hoog mogelijk scoren op klanttevredenheid. Gebruikers kunnen nu al feedback geven op de afhandeling van verzoeken, maar we ontvangen vooralsnog weinig reacties. Ook moet deze feedback handmatig verwerkt worden in de werkprocessen wat zorgt voor een lange feedback loop. De verwachting is dat de klanttevredenheid verbeterd kan worden als er meer feedback ontvangen wordt en deze direct verwerkt wordt. Het is alleen niet duidelijk op welke wijze dit het best aangepakt kan worden. Dat is jouw opdracht!

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt het huidige feedback proces en bepaalt of er verbeteringen in of aanvullende manieren op het ontvangen van feedback van klanten mogelijk zijn. Je onderzoekt hoe deze feedback automatisch te verwerken is in het algoritme dat de prioritering van verzoeken bepaalt. Uiteindelijk bouw je een dashboard waarin deze feedback cycle geïmplementeerd en zichtbaar gemaakt kan worden.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.