Benodigde interesse(s)

 • WO
 • Data & Algorithms
 • Continious Delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ben jij bijna klaar met je studie Informatica of Informatiekunde en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb je een passie voor data en draai jij je hand niet om voor lastige vraagstukken die daarbij komen kijken, zoals privacywetgeving en privacygevoeligheid? Dan is deze opdracht iets voor jou!

Omschrijving

Privacywetgeving wordt steeds strenger. Veel van onze klanten kampen hiermee en zeker bij de overheid is het naleven van wetten belangrijk. Niettemin is het nog steeds gebruikelijk dat een beheerorganisatie privacygevoelige data kan zien. Tegelijkertijd is het voor een DevOps-team lastig om datagerelateerde bugs op te sporen omdat productiedata niet snel in een OTA-omgeving geladen kunnen worden.

Door alle privacygevoelige data altijd te versleutelen nemen zowel de privacy (ook een beheerder kan geen gevoelige data meer zien), als de flexibiliteit toe (het DevOps team kan de productiedata gebruiken in testsituaties). Natuurlijk moet de data wel in oorspronkelijke vorm op de schermen kunnen worden getoond en moeten business rules gewoon blijven werken. Daarnaast moet de complexiteit van de oplossing in balans zijn met de mogelijke voordelen. Met dat alles ga jij aan de slag!

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

“Wat lastig is, moet je vaak doen” is een veel gebruikte uitspraak bij continuous delivery. Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je of het mogelijk is om privacygevoelige attributen altijd encrypted op te slaan. Je onderzoek dient zich uit te spreken over:

 • Hoe de oplossing zich verhoudt tot de GDPR (General Data Protection Regulation);
 • De mate waarin privacyrisico’s zijn verbeterd door de voorgestelde oplossing;
 • De mate van complexiteit die de oplossing meebrengt in de code.

Je bewijst met een PoC (Proof of Concept) dat de voorgestelde oplossingsrichting werkt.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.