Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Java en/of .NET
 • Data & Algorithms
 • Continious delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Maak jij je afstudeerperiode tot geweldige tijd op het Professional Development Center van Info Support? Ga jij daar de prioritering van binnenkomende verzoeken van gebruikers verbeteren? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Info Support ontwikkelt en beheert vanuit de afdeling Professional Development Center (PDC) Continuous Delivery omgevingen voor software development teams. Het PDC devops team handelt maandelijks enkele honderden verzoeken van gebruikers af. Het prioriteren van deze verzoeken wordt handmatig uitgevoerd en is daarmee foutgevoelig en arbeidsintensief. Om supplier of choice te worden en te blijven is het van belang dat verzoeken van gebruikers snel en juist geprioriteerd worden zodat het team deze in de juiste volgorde kan afhandelen.

Het PDC team is georganiseerd als DevOps team waarin alle engineers zowel development als operations werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor ontstaan er verschillende werkwijzes bij het prioriteren van verzoeken. De verwachting is dat er efficienter en klantgerichter gewerkt kan worden als de prioritering automatisch uitgevoerd wordt. De grote hoeveelheid factoren die deze prioritering kunnen beinvloeden maakt het erg lastig om hier een eenduidige werkwijze uit te destilleren.

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt op basis van de beschikbare data welke factoren de prioriteit kunnen beïnvloeden. Beschikbare data bestaat uit gestructureerde data (bijv. monitoring van systemen en gebruiksinformatie van applicaties) maar ook ongestructureerde data (e-mails, binnenkomende telefoongesprekken, berichten, etc.).

Vervolgens bouw je op basis van de resultaten uit het onderzoek een algoritme dat automatisch de juiste prioriteit kan bepalen van de huidige werkvoorraad. De resultaten dienen getoond te worden in een dashboard dat door het PDC gebruikt kan worden.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.