Benodigde interesse(s)

  • WO
  • IoT

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb jij wat met IoT? En zie je het als een uitdaging om een wegwijzer te ontwikkelen die bedrijven gaat helpen om toepassingsmogelijkheden van IoT om te zetten in nieuwe producten en diensten? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Duurzaamheid is steeds belangrijker in onze samenleving. Zelf energie opwekken, de sharing economy en de toename van het aantal lokale initiatieven voor energiebesparing zijn hier mooie voorbeelden van.

Door de opkomst van IoT zijn steeds meer apparaten zijn op afstand uit de lezen en aan te sturen. Apparaten kunnen slimmer samenwerken en tegelijkertijd zelfstandig beslissingen nemen. Dit maakt het optimaliseren van processen of ontwikkelingen van nieuwe producten en diensten mogelijk.

Combineer deze twee en je krijgt een interessante combinatie waaruit nieuwe duurzame businessmodellen kunnen ontstaan. Denk aan slimmer gebruik van laadpalen, een wasmachine die aan gaat op het moment dat er een overschot is aan goedkope groene energie, of een fiets die je kunt afrekenen per gereden kilometer.

Inspiratie:

http://www.duurzaamplus.nl/visie/internet-of-things-is-wildcard-naar-duurzame-samenleving/

Bedrijven vinden het vaak lastig om deze toepassingsmogelijkheden om te zetten in nieuwe producten en diensten. Welke technische mogelijkheden zijn er en wat voor verschillende business modellen passen hierbij? Jij gaat een wegwijzer ontwikkelen die bedrijven hierbij gaat helpen.

Inspiratie:

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied IoT. Ook onderzoek je welke verschillende businessmodellen en domeinen het meest kunnen profiteren van IoT. Ten slotte ontwikkel je een kompas, waarmee bedrijven op zoek kunnen naar nieuwe mogelijkheden binnen hun domein.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.