Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Cloud
 • Internet of Things
 • Webscale-IT
 • Mobile Development
 • .NET

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Maar bij die groei komen ook uitdagingen kijken. Want hoe zorg je dat, ondanks de toename van het aantal elektrische auto’s, iedereen aan de beurt komt om op te laden? Wellicht is hiervoor een oplossing te bedenken, waarbij cloudtechnologie met IoT wordt gecombineerd. Duik jij hier graag in tijdens jouw afstudeeronderzoek? Lees dan snel meer!

Omschrijving

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Maar bij die groei komen ook uitdagingen kijken. Want hoe zorg je dat, ondanks de toename van het aantal elektrische auto’s, iedereen aan de beurt komt om op te laden? Wellicht is hiervoor een oplossing te bedenken, waarbij cloudtechnologie met IoT wordt gecombineerd. Duik jij hier graag in tijdens jouw afstudeeronderzoek?

Voor het optimaliseren van het gebruik van laadpalen is op de meeste plekken nog geen systeem beschikbaar. Ook bij het hoofdkantoor van Info Support is er weinig controle over en weinig informatie beschikbaar over het gebruik van de laadplaatsen. Tijdens jouw afstudeeronderzoek ga jij aan de slag met het ontwikkelen van een applicatie, met als doel te besparen op investering in nieuwe laadpalen door efficiënter met de bestaande plekken om te gaan. Voor bij Info Support op kantoor, maar ook geschikt om in te zetten bij andere bedrijven.

Het is tof om af te studeren met iets dat echt gebruikt wordt
Jasper - Business Information Analist

Onderzoek

Je bouwt tijdens je afstudeeronderzoek een systeem met functionele specificaties zoals bijvoorbeeld: de status van laadpalen, herkenning welke auto op welke laadplaats staat, herkenning of de auto bij de laadpaal daadwerkelijk elektrisch is, rolbased security en Policies Engine. Je ontwikkelt een Driver App, waarin de gebruiker bijvoorbeeld kan zien welke laadplek aan zijn auto toegewezen is, of er vrije plekken beschikbaar zijn en, als er geen plek is, wat de geschatte wachttijd is. Ook notificaties over wanneer een plek vrijkomt en of de auto vol is, zijn zaken om aan te denken. Je ontwikkelt een W.O.S. Portaal waarin diverse zaken inzichtelijk worden gemaakt zoals: een overzicht van alle laadplekken met de huidige bezetting, of er niet-elektrische auto’s bij laadpalen staan geparkeerd, of auto’s te lang bij een paal blijven staan, et cetera.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.