Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Machine learning
 • Data & algorithms
 • .NET
 • Java

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ben jij student Informatica en op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb je een passie voor data? Wil je tijdens je afstuderen aan de slag met applicaties die machine learning algoritmen gebruiken? Ga jij onderzoeken welke feature learning technieken er zijn en die toepassen op cases van Info Support? Lees dan meer!

Omschrijving

Info Support heeft diverse klanten die een grote diversiteit aan data gebruiken om een classificatiemodel te leren. Door de grote diversiteit van data is het echter lastig te bepalen welke data en welke combinaties van data voorspellende waarde toevoegen aan het machine learning model.

Met feature engineering gebruiken we domeinkennis om de data te selecteren, bewerken en combineren tot features die iets zinnigs zeggen over de classificatie. We weten echter niet of er feature learning technieken zijn die automatische die features kunnen vinden. Misschien kunnen die technieken zelfs beter features vinden dan de domeinexperts hadden bedacht.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Info Support ontwikkelt applicaties die machine learning algoritmen gebruiken, waarbij feature learning betere data op kan leveren. Ook beschikt Info Support over data sets waarop feature learning toe te passen is. Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke feature learning technieken er zijn, wat hun eigenschappen zijn en welke toepasbaar zijn op de cases van Info Support. Je implementeert deze technieken en toetst je oplossing met statistische onderbouwing.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.