Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • .NET
 • Data & algorithms
 • Webscale IT

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Word jij enthousiast van de nieuwste producten op het gebied van data solutions en klinkt het je als een uitdaging in de oren om te onderzoeken hoe die producten het beste tot zijn recht komen? Duik dan tijdens je afstudeeropdracht bij Info Support diep in Microsofts Entity Framework Core en geef ons jouw goed onderbouwde advies hoe dit het beste kan worden ingezet.

Omschrijving

Entity Framework Core is Microsofts Object-Relational mapper voor .NET Core development, die belooft je al het data-access werk uit handen te nemen. Het framework biedt de volgende functionaliteit:

 • Code-first ontwerpen, deployen en migreren van een database;
 • Genereren van SQL queries;
 • Materialiseren van de SQL query result-set naar objecten.

In projecten is men vaak nog huiverig om Entity Framework Core voor alle functionaliteit in te zetten. Zo worden er vragen gesteld over de kwaliteit van de SQL queries die gegenereerd worden. Maar is dit terecht voor de nieuwste versie van het framework? En wat zijn de alternatieven, als we de queries niet door Entity Framework Core laten genereren?

Daarnaast is Microsoft bezig met de ontwikkeling van de eerste document-oriented database provider voor Entity Framework Core: Azure Cosmos DB. Wat zijn de voordelen hiervan ten opzichte van een relationele database en wanneer zouden we dit het beste in kunnen zetten?

Jij gaat in deze opdracht met deze vragen aan de slag!

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

In deze opdracht onderzoek je hoe Entity Framerwork Core het beste tot zijn recht komt. Je ondersteunt je opdracht met een Proof of Concept, waarin je de uitkomsten van het onderzoek verifieert en een advies geeft over de inzet van het framework.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.