Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Data & Algorithms
  • Data warehouse

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Veel organisaties hebben een on-premise Data Warehouse omgeving waar data – meestal gestructureerd – wordt aangeboden aan de eindgebruikers. Er zijn vele veranderingen gaande, zowel op het gebied van data opslag als data analytics. Dit geeft ons nieuwe uitdagingen en mogelijkheden en die ga jij tijdens je afstuderen onderzoeken!

Omschrijving

Als we kijken naar data opslag zien we steeds meer data naar de cloud gaan. Daarnaast is de data al lang niet meer altijd relationeel opgeslagen. Op het gebied van analytics zien we steeds meer enablers op de markt verschijnen die het gebruik van data analyse vereenvoudigen.

De Cloud heeft vele voordelen, maar (voorlopig) zijn velen nog huiverig om alles in de Cloud op te slaan. Het gevolg is dat we hybride situaties krijgen met bedrijfskritische data on-premise en de rest in de Cloud. Hoe kunnen we met de huidige tooling omgaan met dergelijke hybride omgevingen?

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Onderzoek hoe hybride omgevingen goed ingericht en beheerd moeten worden. Hier speelt integraal processen van on-premise en cloud data een belangrijke rol. Houd daarbij rekeningen met de eigenschappen van de data (hoe komt data binnen, hoe wordt de data gebruikt) en de technische mogelijkheden van de tooling. De communicatie tussen de cloud en on-premise is hierbij essentieel.

Na het onderzoek wordt tooling gekozen om een hybride omgeving op te zetten. Hiermee wordt een Proof of Concept gemaakt. Daarin wordt aangetoond dat een omgeving waar data leeft in een hybride omgeving op een efficiënte en gedegen manier wordt geprocest. Data wordt opgeslagen in een DWH en/of Data Lake omgeving en aangeboden aan visualisatie/analyse applicaties.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.