Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Java en/of .NET
 • Data & Algorithms
 • Continious Delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Heb jij een passie voor zaken als Big Data en Machine Learning? En ga je vanuit die interesse bij ons Professional Development Center aan de slag om met één of meer machine learning modellen te kunnen voorspellen hoe groot de werkvoorraad is op een bepaald moment? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Info Support ontwikkelt en beheert vanuit de afdeling Professional Development Center (PDC) Continuous Delivery omgevingen voor software development teams. Het PDC DevOps team handelt maandelijks enkele honderden verzoeken van gebruikers af. Door de hoeveelheid en de diversiteit van deze verzoeken is het lastig om te bepalen hoeveel capaciteit er ingezet moet worden om deze tijdig af te handelen.

Het handmatig classificeren en analyseren van patronen in de beschikbare data is foutgevoelig en tijdrovend. De verwachting is dat dit sneller en beter kan door gebruik te maken van predictive analysis met machine learning algoritmen. Gecombineerd met realtime data maakt dit tot een uitdagend onderzoek.

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt op basis van de beschikbare data welke soorten verzoeken er bestaan en wat de gemiddelde doorlooptijd is. Beschikbare data bestaat uit gestructureerde data (bijv. monitoring van systemen en gebruiksinformatie van applicaties), maar ook ongestructureerde data (e-mails, binnenkomende telefoongesprekken, berichten, etc.). Het onderzoek richt zich op het ontdekken van overeenkomsten tussen verzoeken om ze te kunnen classificeren en het bepalen van methoden om een voorspelling te kunnen doen van de doorlooptijd van het verzoek.

Vervolgens bouw je een of meer machine learning modellen die kunnen voorspellen hoe groot de werkvoorraad is op een bepaald moment en dit tonen in een dashboard.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.