Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Infrastructure
 • Security
 • Webscale
 • Continious delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ben jij student Informatica en sta je op het punt af te studeren? Heb je een speciale interesse in virtuele netwerken en hosting? Dan is deze afstudeeropdracht waarschijnlijk echt iets voor jou! Lees snel meer!

Omschrijving

Deze opdracht is gericht op het shared hosting platform van Info Support Managed Services. Het betreft een vraagstuk van het datacenterteam, hoe en of microsegmentatie van virtuele netwerken gebruikt kan worden op het shared hosting platform.

De eisen die worden gesteld aan de beveiliging van het shared hosting platform van Info Support Managed Services worden steeds strenger. Vooral security is een belangrijk topic. Op het huidige platform wordt gebruik gemaakt van virtuele netwerksegmenten die zorg dragen voor connectiviteit tussen meestal vele tientallen virtuele servers. Deze segmenten worden onderling gefilterd door middel van geavanceerde firewalls. Deze firewalls zorgen voor een barrière tussen deze virtuele netwerksegmenten en verkeer van buitenaf. Eventuele dreigingen binnen deze virtuele netwerksegmenten blijven echter nog steeds bestaan. Denk hierbij aan het besmet raken van een systeem, dat op zijn beurt weer andere systemen kan besmetten binnen dit netwerksegment. Jij gaat tijdens deze afstudeeropdracht aan de slag om deze dreigingen aan te pakken!

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens je opdracht onderzoek je op welke manier microsegmentatie middels selfservice door klantenbeheerteams kan worden ingezet binnen de dienstverlening van Managed Services. Je brengt de voor- en nadelen van diverse technieken in kaart en adviseert welke techniek het beste gebruikt kan worden. Je realiseert een ontwerp voor de implementatie van de gekozen oplossing en bewijst dit ontwerp door in een lab omgeving een “Proof of Concept” te bouwen.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.