Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Continious Delivery
 • Software Architecture
 • RESTful APIs

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Zie jij jezelf al onderzoek doen naar een ideale uitrol-applicatie, die je uiteindelijk in een schaduwomgeving zelf gaat realiseren? Wil je dit alles doen voor R&R, marktleider in Workforce Management oplossingen in de retail? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Door de jaren heen is R&R-Web steeds verder uitgesplitst in losse uitrolbare applicatie-eenheden die tezamen één grote SaaS-applicatie vormen. Op het moment van schrijven onderkent R&R ruim 30 (groepjes van) applicaties die onafhankelijk van elkaar uitgerold kunnen worden.

Deze uitrol wordt geregeld met Octopus Deploy (www.octopusdeploy.com), een pakket dat ervoor zorgt dat de applicaties over maar liefst 20 verschillende omgevingen op geheel automatische wijze uitgerold kunnen worden.

Octopus Deploy helpt R&R ontzettend in haar streven om naar Continuous-X te bewegen, het doorlopend ontwikkelen en uitrollen van de software. Alle software wordt zodra deze succesvol getest is direct uitgerold naar productie. Octopus Deploy is echter (nog) niet de silver bullet waar op gehoopt werd.

Door de grote hoeveelheid applicaties die R&R onderhoudt en uitrolt, komt het vaak voor dat een wijziging meerdere applicatieonderdelen raakt die dan op een specifieke volgorde uitgerold moeten worden. Dit is iets waar Octopus Deploy niet in kan voorzien, gezien de uitrol per applicatie nog steeds met de hand gestart moet worden. Dit laat ruimte voor menselijke fouten…

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

R&R is op zoek naar een enthousiaste student die wil afstuderen met een uitdagende afstudeeropdracht. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Je verzamelt binnen R&R de requirements voor hun ideale uitrol-applicatie. Denk hierbij aan zaken als: De volgorde van applicaties in een gezamenlijke uitrol aangeven, het door het team kunnen toevoegen van release notes, integratie met mail software, etc.
 • Vervolgens doe je aan de hand van de verzamelde requirements een make-vs.-buy analyse: zoek naar een geschikt pakket om octopus te vervangen of aan te vullen en bekijk de mogelijkheden om middels de Octopus API’s de requirements te vervullen middels zelfbouw.
 • Je brengt een advies uit aan de opdrachtgever.
 • Uiteindelijk realiseer je de geadviseerde oplossing in een schaduwomgeving (replica van de omgeving van R&R).

De zelfbouw aspecten van de integratie dienen middels. Net gerealiseerd te worden, opdat R&R deze dan zelf kan onderhouden.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.