Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Software Architecture
  • Computer vision

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

In Scrum wordt er een product backlog bijgehouden. Dit is een lijst bestaande uit meerdere backlog items die het resterende werk beschrijven. Bij het uitwerken of voorbereiden van deze backlog items wordt er vaak een ontwerp geschetst op het whiteboard. Jouw afstudeeropdracht bestaat eruit om een Proof of Concept applicatie te realiseren, die door middel van Computer Vision een representatie van een foto of ontwerp op een whiteboard maakt in EA of Visio.

Omschrijving

In de huidige situatie wordt daar nog een foto van gemaakt die vervolgens via de mail wordt opgestuurd en bij story of taak in Jira (digitaal scrumboard) als bijlage wordt toegevoegd. Dit proces kan worden verbeterd en de makkelijkste manier om dat te doen is om gebruik te maken van een app die een foto gelijk uploadt naar Jira.

Echter, kunnen we nog een stap verder gaan! In de gewenste situatie wordt er een foto van het ontwerp gemaakt die kan worden geüpload en met behulp van Computer Vision kan worden omgezet naar een Visio of EA ontwerp.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Info Support is op zoek naar een enthousiaste student die wil afstuderen met deze uitdagende afstudeeropdracht. Je maakt een POC applicatie die door middel van Computer Vision een representatie van een foto of ontwerp op een whiteboard maakt in EA of Visio.

Onderzoekscomponent

Op welke manier en met welke tools en technieken zet je een foto van een ontwerp om in een digitale representatie die door middel van Visio of EA kan worden ingeladen?

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.