Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Data & Algorithms
  • Predictive analysis

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb jij een passie voor data? Lijkt het je een uitdaging om vanuit deze passie een applicatie te ontwikkelen die op basis van historische data en mogelijk externe activiteiten een voorspelling doet over de hoeveelheid eten die nodig is tijdens onze Info Support Kennis Avonden?

Omschrijving

Info Support organiseert elke woensdagavond een Info Support Kennis Avond (ISKA). Tijdens deze avonden eten onze collega’s een gezamenlijke maaltijd, die gevolgd wordt door diverse kennissessies.
Het aanmelden voor het avondeten tijdens een ISKA wordt geregeld door een mail te sturen naar de ‘IKEETMEE-applicatie’. Die registreert de naam van de e-mail afzender voor de eerstvolgende ISKA-datum. Op basis van deze aanmeldingen wordt eten besteld.
Helaas komt het voor dat niet iedereen zich op tijd aanmeldt voor het avondeten, waardoor altijd extra eten moet worden besteld. Het is lastig om de juiste benodigde extra hoeveelheid in te schatten, waardoor soms te veel en soms te weinig eten wordt besteld.

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht ontwikkel je een oplossing om het huidige proces rondom het inschrijven en het bestellen van het avondeten voor een ISKA te verbeteren.

Het bestellen van eten kan veel duurzamer worden ingericht als er op basis van historische data en mogelijk externe activiteiten (feestdag, nationaal evenement e.d.) een voorspelling wordt gedaan over de hoeveelheid eten die besteld moet worden. Jij gaat een applicatie ontwikkelen die deze data kan verzamelen, analyseren en een resultaat kan geven op basis van die data.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.