Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Data & Algorithms
 • .NET

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb jij een passie voor het analyseren van data? En studeer je Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Analyseer dan vanuit die passie tijdens jouw afstudeeropdracht presentatiecontent, zoals slides, filmpjes en afbeeldingen. Lees er meer over via de bovenstaande link.

Omschrijving

Smart presenter is een IoT & Analytics oplossing van Info Support, waarmee een presentator van feedback en advies kan worden voorzien om zo zijn of haar presentatie(s) te verbeteren. Met behulp van diverse IoT-devices, zoals sportwatches, een webcam, weatherstation en een zelfgebouwde Smart Presentor Feedback Collector (prototype), worden de volgende gegevens verzameld:

 • Hartslag;
 • Beweging;
 • Visuele feedback van publiek (emotieherkenning);
 • Ruimte omstandigheden;
 • Score van publiek.

Vanuit de data die hieruit wordt verkregen krijgt de presentator realtime feedback en tips voor verbetering.

Tijdens deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met het analyseren van de presentatiecontent.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Het presentatiemateriaal dat wordt gebruikt tijdens een presentatie heeft vermoedelijk veel invloed op hoe het publiek een sessie ervaart. Tijdens deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met het analyseren van presentatiecontent, zoals slides, filmpjes en afbeeldingen. Je onderzoekt hoe vanuit Smart Presenter zowel vooraf als achteraf feedback gegeven kan worden over de content die gebruikt wordt bij een presentatie.

Je onderzoekt of Azure Data Lake Store & Analytics in combinatie met cognitieve services een oplossing kan bieden voor het classificeren van de content en hoe dit geïntegreerd kan worden in de bestaande Smart Presenter oplossing. Denk hierbij aan analyse van de handouts of de presentatie zelf middels OCR.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.