Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Java of .NET
  • Data & Algorithms

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Vind jij de Agile manier van werken interessant en wil je de Product Owner helpen door een tool te ontwikkelen om overzichtsdiagrammen te genereren, waarbij individuele stories aan elkaar gerelateerd worden? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Info Support doet bijna al haar projecten op een Agile manier. Hierbij werken Info Supporters meestal met User Stories als formaat om globale specificaties vast te leggen. Hiervoor wordt het standaard patroon gehanteerd:

Als <Stakeholder>

Wil ik <Functionaliteit>

Zodat <Business Goal>

Bij grotere projecten kunnen dit flinke aantallen zijn en kan het ook lastig zijn om het overzicht te behouden.

Van een Product Owner wordt verwacht dat hij of zij het overzicht houdt en stories op een consistente manier beschrijft. Omdat requirements vaak bottum-up groeien is het dus van belang deze constant te relateren aan bestaande stories en ook goed na te denken hoe te grote stories opgesplitst kunnen worden, maar dus nog wel steeds een gerelateerde feature beschrijven.

Kortom de Product Owner heeft hier hulp bij nodig om zijn werk eenvoudiger te maken en jij gaat hem daarbij helpen.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je gaat algoritmen bedenken en ontwikkelen en deze implementeren binnen een tool om overzichtsdiagrammen te genereren, waar de individuele stories aan elkaar gerelateerd worden.

Via tekst analyse technieken achterhaal je tot welke features stories gecombineerd kunnen worden en voor welke stakeholders ze relevant zijn.

Uiteindelijk ontwikkel je een tool in de vorm van een website met documentatie, bijvoorbeeld via markdown formaat.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.