Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Data & Algorithms
 • Gamification
 • .NET
 • Mobile development

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Geloof jij net als Info Support in de kracht van gamificatie? Vind je het een uitdaging om een cross platform portaal of app met gamificatie module voor ons Smart presenter platform te ontwikkelen? Kies dan voor deze afstudeeropdracht!

Omschrijving

Smart presenter is een IoT & Analytics oplossing van Info Support, waarmee een presentator van feedback en advies kan worden voorzien om zo zijn of haar presentatie(s) te verbeteren. Met behulp van diverse IoT-devices, zoals sportwatches, webcam, weatherstation en een zelfgebouwde Smart Presentor Feedback Collector (prototype), worden de volgende gegevens verzameld:

 • Hartslag;
 • Beweging;
 • Visuele feedback van publiek (emotieherkenning);
 • Ruimte omstandigheden;
 • Score van publiek.

Vanuit de data die hieruit wordt verkregen krijgt de presentator realtime feedback en tips voor verbetering.

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht ga je onderzoeken of en hoe gamificatie kan helpen bij het werven van nieuwe gebruikers voor het Smart presenter platform en het verhogen van de betrokkenheid van de gebruikers ervan.

Je gaat aan de slag met een cross platform portaal of app, waarin de gamificatie van Smart Presenter wordt aangeboden aan alle gebruikers van Smart Presenter. De aanwezige data wordt hierin verrijkt en gebruikt voor het berekenen van scores. Ook dient de gebruiker te kunnen zien welke achievements gehaald zijn en wat hij nog moet doen om een achievement te behalen. Denk aan een leader board waarop je kunt zien hoe goed je het doet ten opzichte van andere presentatoren of presentaties. Je ontwikkelt een cross platform oplossing met de volgende functionaliteiten: berekenen, visualiseren, notificeren en configureren en beheren van de oplossing. Uiteraard moet de oplossing zo ontworpen/ontwikkeld worden dat die scalable is.

Ten slotte bouw je een Proof of Concept van de gamificatie module. Denk hierbij aan implementatie van scoreboard(s), levels, achievements en challenges.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.