Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • IoT
 • .NET
 • Mobile Development

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb je weleens gezien hoe een vergaderruimte eruit ziet na een retrospective? Dan is het beeld van overvolle whiteboards en muren vol sticky notes jou wel bekend. Hoe handig zou het zijn als de digitalisering van al die notities geautomatiseerd zou kunnen worden? Als je voor deze afstudeeropdracht kiest, kun jij het jezelf en je IT-collega’s in de toekomst een heel stuk makkelijker maken!

Omschrijving

Bij Info Support, maar ook bij veel van onze opdrachtgevers worden regelmatig retrospectives gehouden. Hierbij komt veel tekst op een whiteboard terecht, of komt de muur vol te hangen met sticky notes. Ook zijn er analoge Scrum boards waar veel met sticky notes gewerkt wordt. Later is echter niet eenvoudig te herleiden wat er in de retrospective behandeld is, en het analoge Scrum board is niet van buitenaf benaderbaar en ook niet beschikbaar om later op terug te kijken. Het overtypen van alles wat opgeschreven is, wordt ervaren als dubbel werk.

Door tekst- en/of spraakherkenning toe te passen bij de retrospectives kan de digitalisering geautomatiseerd worden. Zo zou het bijvoorbeeld heel handig zijn als de actiepunten uit de retrospective direct taken op het Scrum board worden, waarbij tevens het bijbehorende probleem en alles wat hierover gezegd is, gekoppeld is. Ook zou het mooi zijn om het analoge Scrum board live te kunnen interpreteren en digitaliseren. Welke technieken hiervoor gebruikt kunnen worden en welke implicaties dit met zich meebrengt? Hiermee ga jij aan de slag!

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Allereerst onderzoek je welke technieken gebruikt kunnen worden voor tekst- en spraakherkenning (middels foto, video en geluid) en of deze technieken betrouwbaar genoeg zijn om de geschreven en gesproken teksten automatisch te digitaliseren. Vervolgens bouw je met een of meerdere van deze technieken een applicatie voor Info Support teams om te gebruiken tijdens hun sprints. Bij deze applicatie kun je denken aan het digitaliseren van sticky notes naar taken op het Scrum board, maar dit kan bijvoorbeeld ook worden toegepast voor het automatisch digitaliseren van een analoog Scrum board op basis van live videoanalyse.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.