Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Java en/of .NET
  • Data & Algorithms

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Durf jij de uitdaging aan om agile teams te helpen met het nauwkeuriger inschatten van de hoeveelheid werk? Ga je dit doen door historische data te gebruiken en machine learning modellen te ontwikkelen? Lees dan snel meer over deze afstudeeropdracht!

Omschrijving

Bijna alle Info Supporters werken met agile technieken. In deze agile teams is het inschatten van de hoeveelheid werk een terugkerend probleem. Er worden pokersessies gehouden om story points aan een taak te hangen en dan nog blijkt die schatting vaak verkeerd.

Door data uit het verleden te gebruiken kunnen we wellicht story points nauwkeuriger bepalen voor nieuwe taken. Uit data uit het verleden kunnen we leren hoe lang een taak werkelijk heeft geduurd en dat kunnen we mogelijk gebruiken om de tijdsduur van een toekomstige taak te voorspellen.

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Binnen Info Support is een afdeling die agile werken faciliteert. Zij beschikken dus over veel historische data van agile teams. Je gebruikt die historische data om de story points van toekomstige taken te gaan voorspellen. Je ontwikkelt Machine Learning modellen, die op basis van een backlog item kan voorspellen hoeveel story points dat item is. Daarvoor kun je kenmerken van het item gebruiken en tekst analyse uitvoeren. Toon aan dat je methode werkt door middel van statistische evaluatie en simulatie. Toets je oplossing ook in de praktijk, bijvoorbeeld op je eigen afstudeerproject.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.