Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Data & Algorithms

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Op zoek naar een opdracht voor je afstuderen voor je studie Informatica? Word jij enthousiast van zaken als Big Data en Machine Learning? En ga jij vanuit die interesse een oplossing bouwen, waarmee je automatisch Time Series kunt analyseren en daarmee toekomstige ontwikkelingen voorspellen? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Info Support maakt  voor veel van haar klanten data analyses. Daarbij komen vaak Time Series voor, bijvoorbeeld om de omzet over tijd inzichtelijk te maken of het aantal verkochte producten te voorspellen.

Time Series kunnen we gebruiken om patronen te analyseren en daarmee de toekomstige ontwikkeling te voorspellen. Dat is een uitdaging op zich. Daarbij willen we detecteren wanneer de ontwikkeling buiten onze verwachting treedt. Bijvoorbeeld wanneer de klant uitzonderlijk hoge omzet heeft gedraaid. Of juist wanneer onze klant geen producten heeft verkocht omdat zijn website offline was.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je bouwt een oplossing waarmee je automatisch de Time Series kunt analyseren. Daarbij doe je onderzoek naar verschillende Machine Learning technieken. In je oplossing analyseer je ook een interval van de verwachte ontwikkeling. Wanneer later die ontwikkeling buiten de verwachting treedt, willen we daar een notificatie van ontvangen. Zorg dat je oplossing zich blijft aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen in die Time Series.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.