Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • IoT
  • Mobile development

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb jij een sterke interesse voor Internet of Things? En ga je met behulp van IoT aan de slag om de treinen beter op tijd te laten rijden? Uitdagend? Lees dan snel meer!

Omschrijving

Binnen een team is het belangrijk dat de sfeer onderling goed is. Hierdoor wordt commitment gecreëerd en wordt er beter samen gewerkt. Dit komt de kwaliteit van het product ten goede.

Bij outsourced teams is het soms lastig te bepalen hoe goed het team in zijn vel zit. Door de afstand en cultuurverschillen is het mogelijk dat er openheid ontbreekt. Dit zorgt ervoor dat er laat of niet bijgestuurd kan worden en er onderlinge conflicten kunnen ontstaan binnen het team.

Als software-ontwikkelbedrijf zijn wij constant op zoek naar manieren om processen te automatiseren. Ook hier vragen wij ons af of we op basis van gegevens uit ontwikkeltools kunnen bepalen wat de stemming binnen het team is. Wat is de ontwikkeling van de stemming binnen een team en wat is het effect hiervan op de resultaten? Denk bijvoorbeeld aan analyse op het commitgedrag, de teksten in commits, pull requests, discussies in userstories, etc.

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht doe je onderzoek naar tijdsynchronisatie op de smartwatch (bijvoorbeeld NTP). Je ontwikkelt een app voor een smartwatch die het vertrekproces ondersteunt. De vertrektijd is hierbij van belang, maar ook alle acties die gedaan moeten worden voor vertrek moeten inzichtelijk worden gemaakt.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.