Dit is hét momentum van Data & Artificial Intelligence. De verwachting is dat hier de komende jaren zo’n 85% van het IT-budget voor wordt uitgetrokken. Als AI-specialist, data engineer of data scientist anticipeer je op deze ontwikkeling vanuit thematieken als Data Platform Modernization, Realtime Data Analytics, Data Privacy, Data Science en Machine Learning. Samen met collega’s stel je bedrijven en organisaties in staat om vanuit een data-driven strategie een betere toekomst te realiseren.

Technologiebeleid

Innovatie op het gebied van Data & Artificial Intelligence wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. Denk aan thema’s als ‘Explainable AI’ of ‘DevOps for AI’. Je krijgt niet alleen de gelegenheid je hier in te verdiepen, maar ook om er samen met collega’s mee te experimenteren. En uiteindelijk, als de capabilities zijn opgebouwd, pas je jouw specialistische kennis toe in uitdagende projecten.

Artificial Intelligence gaat de wereld van IT versnellen met data als belangrijkste brandstof. Jij kunt daar met ons aan bijdragen!
Joop Snijder - Head of Research AI

AI Today

Vier keer per jaar brengt Info Support AI Today uit. Een magazine dat volledig is samengesteld door onze experts op het gebied van Data & Artificial Intelligence. Ben jij benieuwd naar de verhalen? Abonneer je dan snel op het magazine!