Info Support Java Community

Als organisator van JVMCON kun je je voorstellen dat Info Support beschikt over een ambitieuze en gedreven Java community. Onze Java-professionals zijn early adopters waar het gaat om het toepassen van nieuwe technologie. Dit doen wij met als doel om innovatieve oplossingen te realiseren binnen uitdagende projecten. Onze klanten zijn geen onbekenden. De meeste Nederlanders komen dagelijks met hen in aanraking.

Zet een volgende stap in je carrière

Innovatie op het gebied van Java-technologie wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. De Java-community die daaronder valt geeft je de ruimte om nieuwe kennis op te doen en te experimenteren met innovatieve technologieën. Bijvoorbeeld door:

  • Het bezoeken van ‘s werelds grootste conferenties (JavaOne, QCon, Devoxx, J-Fall, Scaladays, GOTO);
  • Het organiseren van (of meedoen aan) hackathons of andere experimenten, zoals War of the Tanks;
  • Het volgen van een ISKA, een Info Support Kennis avond, waarop collega’s de nieuwste insights met je delen;
  • Het bijwonen van een WoMiWo, een Woensdag Middag Workshop, waarin je onder begeleiding hands-on aan de slag gaat met nieuwe technologieën;
  • Het bijdragen aan jouw vakgebied, via diverse Open Source initiatieven.

Als IT-professional kun jij daar een rol in spelen. Nieuwe kennis vergaren en daarmee weer écht het verschil kunnen maken. Wil je een hackathon organiseren of misschien wel onze volgende JaveOne Rockstar worden? Vanuit het Technologiebeleid word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Vacatures

vacature

Trainer/docent Java development

Gaan voor een betere IT-wereld! Dat is onze missie. En deze missie begint bij kennis. Weten waarom iets werkt of niet werkt, weten wat de impact is van je keuzes. Niet kennis inzetten als een trucje, …