De wereld wordt steeds mobieler en dat biedt jou als mobile developer nieuwe kansen op het maken van echte impact. Samen met je nieuwe collega’s denk je disruptief na over nieuwe mogelijkheden en innovatieve mobiele oplossingen. Je adviseert de klant hierin proactief en draagt uiteindelijk ook zelf actief bij aan de realisatie van die oplossingen. Jouw apps raken de kernprocessen van de klant, waardoor je werk letterlijk in handen komt van een grote groep afnemers. Over impact gesproken!

Door het hergebruik van code en de manier van testen kon Info Support in korte tijd een prima app opleveren voor verschillende platformen.
Ramon Wieleman - Community manager bij NLJUG

Technologiebeleid

Innovatie op het gebied van mobile development wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. De mobile-community die daaronder valt geeft je de ruimte om nieuwe kennis op te doen en te experimenteren met innovatieve technologieën.

Als IT-professional kun jij daar een rol in spelen. Vanuit het Technologiebeleid word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Gecertificeerd partner Xamarin

Info Support is consulting partner van Microsoft Xamarin en wordt daarmee erkend als strategische consultancy-partij die kwalitatief hoge mobiele oplossingen realiseert. Onze mobile developers zijn in staat bedrijven vooruit te helpen met de ontwikkeling van high-performing, crossplatform mobiele apps in iedere fase van de lifecycle.

Vacatures