.NET

Info Support biedt Microsoft georiënteerde IT’ers de kans om vroegtijdig kennis op te doen van de nieuwste producten en releases. Samen met collega’s kun je hiermee experimenteren om deze uiteindelijk succesvol toe te passen binnen uitdagende projecten. Zo kun je samen met je collega’s continu het verschil maken voor onze klanten en in de wereld om ons heen. Benieuwd hoe we dit doen?

Het MVP programma geeft ons toegang tot de kennis en ervaring van Microsoft engineers en andere MVP’s van over de hele wereld.
Willem - Microsoft AI MVP

Technologiebeleid

Innovatie op het gebied van .NET-technologie wordt gecoördineerd vanuit ons ‘Technology Board’. Zij zijn verantwoordelijk voor een technologiebeleid dat ervoor zorgt dat jij je kunt verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst. De .NET-community die daaronder valt geeft je de ruimte om nieuwe kennis op te doen en te experimenteren met innovatieve technologieën. Dat varieert van het organiseren van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (Microsoft Build, QCon, DEVintersection).

Jij kunt daar een rol in spelen. Dus loop je tijdens je werk tegen een probleem aan? Wil je (net als veel van onze collega’s) spreken op een event als Techorama? Wil je een hackathon organiseren of misschien wel onze volgende MVP worden? Vanuit het Technologiebeleid word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Microsoft MVP Awards

Microsoft kent jaarlijks MVP (Most Valuable Professional) Awards toe aan professionals die aantoonbaar leider zijn binnen de Microsoft-community. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben diepgaande kennis van Microsoft producten en diensten. Dit jaar zijn liefst vijf Info Supporters tot MVP benoemd: Marco Kuiper (in de categorie Developer Technologies), Willem Meints (Artificial Intelligence), Sander Molenkamp (Azure), Peter Toonen (Developer Technologies) en Edwin van…

dotnetFlix

Onze houden wij niet voor onszelf. We zien het als onze missie om ons vakmanschap te delen en zo mee te werken aan een betere IT-wereld. In dat kader is ook dotnetFlix ontstaan; een initiatief om .NET ontwikkelaars te informeren en inspireren over Microsoft technologie. In korte video’s wordt niet alleen verteld over het schrijven van code in bijvoorbeeld C#, maar worden ook onderwerpen besproken als .NET Core, Microsoft Azure, Open Source, Cross Platform Development, ALM, Visual Studio, Xamarin of TFS.

Vacatures

vacature

.NET Lead Developer

Heb je minimaal vijf jaar ervaring als .NET Developer? Ben je toe aan een leidinggevende functie? Heb je een gedegen vak- en domeinkennis? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

vacature

Medior .NET Developer

Heb je minimaal twee jaar ervaring als .NET Developer? Ben je gewend om zelfstandig te werken, maar wel binnen een team? Ben je toe aan complexere vraagstukken die veel denkwerk vereisen? Dan is deze …

vacature

.NET Architect

Je hebt je al wat jaren als Java Professional bewezen in het IT-vak, maar hebt de drive om jezelf en het Java-vakgebied verder te ontwikkelen. Als Java Architect wil je een bepalende rol spelen binnen…

vacature

Trainer/docent .NET Development

Als Trainer .NET Development binnen ons Kenniscentrum verzorg je, na een gedegen inwerkperiode, trainingen op het gebied van .NET Development, verzorg je intakegesprekken, geef je coaching aan cursist…