Benodigde interesse(s)

  • WO
  • IoT
  • Data & Algorithms

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Internet of Things (IoT) wordt steeds populairder. Internet is overal beschikbaar en het aantal ‘things’ dat eenvoudig met het internet verbonden kan worden neemt zeer snel toe. Deze zogenaamde ‘smart devices’ krijgen steeds meer sensoren die data genereren. Maar hoe kan je deze berg aan data vertalen naar nieuwe inzichten? Daar ga je met deze afstudeeropdracht mee aan de slag! Je onderzoekt de mogelijkheden die er zijn om de kwaliteit van presentaties te kunnen meten en voorspellingen te doen voor het verbeteren van presentaties. Zowel predictive analytics als prescriptive analytics. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Omschrijving

Kennisdeling staat hoog in het vaandel bij Info Support. Zo worden er iedere woensdagavond kennissessies (presentaties) georganiseerd voor en door collega’s. Maar ook buiten Info Support worden op meetups, beurzen, conferenties en uiteraard hogescholen presentaties gegeven. Om de presentatiekwaliteiten te meten en (live) feedback/advies te krijgen ter verbetering is het concept Smart Presenter geïntroduceerd.

Wat is Smart Presenter?
Smart presenter is een IoT & Analytics oplossing om presentatoren feedback en advies te geven over hun presentatie(s) om zo nog beter te kunnen worden. Met onder andere behulp van devices (bijvoorbeeld sportwatch, webcam, weatherstation) worden gegevens (bijvoorbeeld hartslag, beweging, visuele feedback van publiek, emotieherkenning, ruimte omstandigheden etc.) verzameld die als input dienen voor de analyse; de predictive en prescriptive analytics kant van de oplossing.

Het is super prettig om met superslimme collega’s te werken
Thomas – BPM Consultant en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt de mogelijkheden die er zijn om de kwaliteit van presentaties te kunnen meten en voorspellingen te doen voor het verbeteren van presentaties. Dus zowel predictive analytics als prescriptive analytics.

Het onderzoek bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst onderzoek je bestaande theorieën en onderzoeksresultaten over het voorspellen van kwaliteit van een presentatie. Hier wordt nog geen model ontwikkeld. Dit onderzoek dient namelijk als basis voor het model dat wordt ontwikkeld bij de data driven research.

De data driven research vindt plaats op basis van de verzamelde IoT data (metingen van sensoren tijdens presentaties). Dit onderzoek moet duidelijk maken welke features bepalend zijn voor het meten van presentatiekwaliteit. We willen hiermee bereiken dat de data leidend is bij het genereren van het analytisch model. Mogelijk kan het zelflerende vermogen van het model worden meegenomen.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.