Take away CO2 met AI oplossingen

Bezorgdiensten groeien als kool. In een handomdraai heb je een maaltijd, boodschappen of nieuwe tv in huis. Tegelijkertijd werkt de transportsector aan duurzame ambities. Jij helpt ze daarbij. Je zorgt bijvoorbeeld dat chauffeurs en koeriers minder kilometers vreten met behulp van data en AI.

Hoe pak jij dat aan?

Je bent vast niet vies van een beetje uitdaging. Zet graag je tanden in een pittig vraagstuk. Info Support heeft alle tools en disciplines voor je in huis; software & architecture, data & artificial intelligence, agile & DevOps tools en meer. De vraag is hoe jij ze inzet. Met een schat aan kennis en een team van de beste vakidioten duik je de keuken in. Voor een baanbrekende oplossing die tot de verbeelding spreekt. In welke branche je klant ook werkt.

Awesome Sauce

Wat maakt een goed gerecht nou echt geweldig? Het geheim zit in de finishing touch. Zo ook bij complexe IT-projecten. Info Support biedt standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Zo kun je bijvoorbeeld de CO2 voetafdruk van honderden koeriers terugdringen. Weet je wel wat dat op jaarbasis scheelt?

Ben je klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan? Kom gerust eens kennis maken met onze vakbroeders. Onder het genot van een pizza. Info Supporters wisselen graag idee├źn met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.