Tijdens je IT-minor in een DevOps team de broodnodige features bouwen, verbeteren en beheren.

Een applicatie is constant in ontwikkeling. Net als jij. Tijdens je minor kun je deel uitmaken van een DevOps-team. Daarin werken developers en beheerders samen aan nieuwe features, terwijl je bestaande features draaiend houdt.

Word deel van het team

Uitdagende IT-projecten met beide handen aangrijpen. Dat is je doel voor de toekomst. Impact maken. Maar ook mooi werk leveren binnen een leuk team. Tijdens je minor ga je met je vakbroeders aan de slag. Samen groeien naar een volgend niveau. Ondertussen breng je de laatste Devops tools in de praktijk.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creƫren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Al tijdens de minor.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Tijdens je minor bij Info Support zet je belangrijke stappen. Omdat je nu al betrokken bent bij de technische uitdagingen van de toekomst.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken. Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.