Met software de afvalberg niet laten ophopen.

Of het nu gaat om een salade, sneakers of een smartphone; zodra we consumeren, gooien we de verpakking weg. Het gevolg is een groeiende bult afval. Met slimme technologie kun jij de berg laten krimpen. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal in warehouses te minimaliseren.

Hoe ga jij te werk?

Voor het moment van weggooien zit een groot aantal schakels. Van verpakkingsontwerp en materiaalkeuze tot transport en hergebruik. In elke schakel is wat te winnen. Met state of the art technieken en getalenteerde specialisten kun jij de afvalberg bedwingen. De strategie bepaal je zelf. Blijkt je oplossing niet revolutionair? Dan kan-ie zo de prullenbak in. Alleen het allerbeste maakt kans bij Info Support. Waar je ook aan werkt.

Awesome Sauce

Wat maakt een goed gerecht nou echt geweldig? Het geheim zit in de finishing touch. Zo ook bij complexe IT-projecten. Info Support biedt standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Zo kun je bijvoorbeeld voor minder verpakkingsafval zorgen. Al die kleine beetjes minder maken samen een groot verschil!

Ben je klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan? Kom gerust eens kennis maken met onze vakbroeders. Onder het genot van een pizza. Info Supporters wisselen graag idee├źn met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Gericht op interactie met de echte wereld

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.