Met software de kans op genezing vergroten

Software versterkt de mens is onze stellige overtuiging. Daarom werkt Info Support aan innovatieve oplossingen om de gezondheidszorg verder te verbeteren. We optimaliseren communicatie en administratie en creëren impact van onschatbare waarde.

Hoe ga jij te werk?

Ziektebeelden opsporen met image recognition. Via continuous delivery medische gegevens uitwisselen. Cloud-technologie inzetten om healthcare en complexe administraties met elkaar verbinden en daarmee ruim een miljard euro besparen. Genoeg IT-bedrijven durven hun vingers hier niet aan te branden. Info Support pakt complexe uitdagingen juist met beide handen aan. Vol overgave werken aan betere zorg, dat zit in ons DNA.

AI is de toekomst

Een immense stap voorwaarts: gepersonaliseerde medische informatie vergelijken en analyseren op wereldwijde schaal. Toekomstmuziek of dichterbij dan we denken? Een ding is zeker, barrières zoals privacywetgeving en scepsis over AI-toepassingen houden ons niet tegen. We pakken de zaken aan door ze net even anders te bekijken. De grenzen van je eigen expertise verleggen is wat we van elke Info Supporter verwachten.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. In de gezondheidszorg valt nog veel te winnen. En technologie speelt daarin een cruciale rol. Ben je klaar om die rol in te vullen? Kom dan gerust eens kennis maken met onze vakbroeders. Onder het genot van een pizza. Info Supporters wisselen graag ideeën met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.