Vakidioten welkom

Een beetje gek moet je wel zijn om Info Supporter te worden. Gek op je vak. En goed in je vak. Want als we ergens mee aan de slag gaan, nemen we geen halve maatregelen. We dagen elkaar graag uit, ieder vanuit een eigen invalshoek. Door die gezamenlijke drive en de bundeling van specialismen ontstaan de mooiste dingen.

Om hier te kunnen aarden verwachten we dat je uit kan blinken in je specialisme en open staat voor nieuwe dingen. Dat je van avontuur houdt. En van collega’s en projecten die je scherp houden. Dan kunnen we samen ver komen.

Ondertussen zorgen wij dat je ook scherp blijft, met talloze trainingen en leertrajecten waar je continu uit kunt putten. Tijdens diverse personal development of ontwikkelprogramma’s sleutel je simultaan aan software en aan je carrière. Info Support is niet voor niets ook dit jaar uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

 

Werken aan de wereld en aan je carrière

Ook als uitblinker in je specialisme is er volop ruimte om te groeien. Je kunt de diepte in door nog beter te worden in jouw specialisme. De hoogte in door te groeien in de rol van team-lead. Of de breedte in door je nieuwe specialismes eigen te maken. We bekijken samen waar voor jou de groei zit en bepalen de weg daarnaartoe met hulp van de beste developers.

IT van de bovenste plank

Je bent meer een uitvinder dan een developer. Want met de software die je hier ontwikkelt, ga je kleine en grote uitdagingen te lijf. Je maakt het leven van je doelgroep een beetje beter. Op allerlei gebieden: je dringt treinstoringen terug, stuurt straatverlichting aan, maakt laadpalen efficiënter of geeft supermarktmedewerkers 24/7 toegang tot hun rooster.

Aansprekende merken zoals NS, Heineken, ABN AMRO, Belastingdienst, Univé, ING en Menzis zijn je opdrachtgevers. Grote bedrijven, volop in verandering, waar op alle fronten uitdagingen spelen. Met onze tools en kennis heb jij de kans om oplossingen te ontwikkelen nog voordat er problemen ontstaan. Het is maar net waar jouw ambities liggen.

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.