Tijdens een gratis IT-training nieuwe software kennis opzuigen van first-class IT-specialisten

Samenwerken brengt ons vakgebied verder. Daarom delen we waardevolle IT-kennis en nieuwe softwareontwikkelingen graag met jou. Je kunt er al tijdens je studie mee een de slag. Zo kun je al een bijdrage leveren aan de uitdagingen van de toekomst. Uitdagingen als bijvoorbeeld software inzetten om de kans op genezing te vergroten. Of met data de grootschalige inzet van wind- en zonenergie mogelijk maken. De uitdagingen van vandaag en morgen.

Word deel van het team

Uitdagende IT-projecten met beide handen aangrijpen. Dat is je doel voor de toekomst. Impact maken kan alleen met diepgaande IT-kennis. Door mee te trainen met ons team, ontwikkel je vaardigheden waar je nog jaren van profiteert. En bouw je meteen aan je netwerk.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creƫren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Al tijdens je studie.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Een gratis IT-training bij Info Support is een belangrijke stap. Richting een loopbaan waarin jij de technische uitdagingen van de toekomst oplost.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Gericht op interactie met de echte wereld

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.