Met data fair trade fair trade maken

Eerlijke producten hebben de toekomst. We willen weten waar onze boodschappen vandaan komen en zorgen dat producenten in ontwikkelingslanden fatsoenlijk betaald en behandeld worden. Maar hoe weet je dat zeker? Met data en slimme technologie realiseer jij dat de handel echt eerlijk bedreven wordt.

Hoe ga jij te werk?

Van goede bedoelingen naar tastbare impact; door geldstromen te meten en te monitoren maak jij het verschil. Info Support beschikt over de beste professionals in alle disciplines. Met welk team ga je fair trade verbeteren, en welke route kies je daarvoor? Met specialistische kennis daag je elkaar uit om grote uitdagingen te lijf te gaan. Net zo lang tot je een oplossing vindt waar iedereen blij van wordt.

Awesome Sauce

Wat maakt een goed gerecht nou echt geweldig? Het geheim zit in de finishing touch. Zo ook bij complexe IT-projecten. Info Support biedt standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Zo kun je bijvoorbeeld fair trade inzichtelijker en eerlijker maken. Zodat goede bedoelingen ook mooie cijfers opleveren.

Ben je klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan? Kom gerust eens kennis maken met onze vakbroeders. Onder het genot van een pizza. Info Supporters wisselen graag idee├źn met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Gericht op interactie met de echte wereld

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.