Tijdens je IT-minor broeden op moderne software-ontwikkeling voor complexe IT-systemen.

In korte cyclussen waardevolle software in productie brengen. Wekelijks of zelfs dagelijks nieuwe features toevoegen aan grote bedrijfskritische systemen. Bijvoorbeeld die van Netflix, Spotify en Coolblue. Dat vraagt om jouw kennis en vakmanschap.

Word deel van het team

Je tanden zetten in uitdagende IT-projecten. Dat is het doel voor de toekomst. Impact maken. Maar ook mooi werk leveren binnen een leuk team. Tijdens je minor ga je met vakbroeders aan de slag. Samen groeien naar een volgend niveau. Ondertussen breng je de laatste tools en technieken in de praktijk.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creƫren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Al tijdens de minor.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Tijdens je minor bij Info Support zet je belangrijke stappen. Omdat je nu al betrokken bent bij de technische uitdagingen van de toekomst.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken. Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.