Met IT de energietransitie een boost geven

De energiesector staat voor een grote uitdaging: van fossiele en centrale energie naar duurzame en decentrale energieopwekking. Data uit het smart grid (IoT) kan grootschalige inzet van wind- en zonenergie mogelijk maken. Jij bepaalt hoe.

Hoe ga jij te werk?

Per jaar absorbeert de aarde 340 watt zonne-energie per vierkante meter. Een windmolen voorziet soms wel 2000 huishoudens van stroom. Maar hoe kunnen we nóg meer energie uit zonnecellen en windturbines halen? Real-time analytics zorgen voor continu inzicht. Je gebruikt sensordata, weerdata, klantservicedata, demografische data en social media data om vooruitgang te boeken. Laat jouw expertise op volle toeren draaien.

Awesome Sauce

De specialiteit van de chef? Awesome Sauce! Voor extra pittige IT-projecten. Om meerwaarde te creëren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Duurzame energieopwekking naar een hoger niveau tillen. Samen met jouw energie en met onze klanten bouwen aan de stroom van de toekomst. Ben je klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan? Kom gerust eens kennis maken met onze vakidioten. Een goed gesprek onder het genot van een lekker energiedrankje. Info Supporters wisselen graag ideeën met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?…

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.