Met algoritmes pensioenen niet laten verzuren

Werkend Nederland heeft het goed en wil dat graag zo houden in de toekomst. Ondertussen zijn er legio verschillende pensioenregelingen, waardoor pensioenbeheer steeds complexer wordt. Het is aan jou om ingewikkelde zaken makkelijk te maken. Samen met andere IT’ers houd jij ruim 8 miljoen euro aan pensioen onder controle.

Hoe ga jij te werk?

Pensioenregelingen onderhouden is een delicate zaak. De toekomst van miljoenen Nederlanders hangt ervan af. In totaal een slordige 1433 miljard euro aan belegd vermogen. Verdeeld over 158 fondsen en 14 grote pensioenverzekeraars, plus een heel aantal kleintjes. Al die miljarden zijn continu in beweging via informatieverkeer, in de meeste gevallen eigen systemen. Durf jij orde te scheppen in de chaos?

Awesome Sauce

Wat maakt een goed gerecht nou echt geweldig? Het geheim zit in de finishing touch. Zo ook bij complexe IT-projecten. Om meerwaarde te creëren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Zorgen dat pensioengerechtigden krijgen waar ze recht op hebben bijvoorbeeld. Daar wordt iedereen beter van, want jij wil op een dag ook een goed pensioen. Ben je klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan? Kom gerust eens kennis maken met onze vakidioten. Een goed gesprek onder het genot van een lekker glas melk. Info Supporters wisselen graag ideeën met je uit. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?…

Contact een toekomstige collega

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.