Start je IT-carrière door chocolade te maken van bias fouten met Artificial Intelligence.

Technologieën als big data, AI, Java en .NET zijn jouw tools om de wereld beter te maken. Want met software kun je de kans op genezing vergroten. Data kan de grootschalige inzet van wind- en zonenergie mogelijk maken. Door informatiesystemen te verbeteren kunnen ingewikkelde pensioenregelingen makkelijker worden gemaakt.  Om de uitdagingen van de toekomst vandaag al aan te gaan begin je je carrière met de laatste technologieën en laat je je omgeven door de beste vakidioten. Start je loopbaan bij Info Support!

Hoe pak jij dat aan?

Je bent vast niet vies van een beetje uitdaging. Zet graag je tanden in een pittig vraagstuk. Info Support heeft alle tools en trainingen in huis voor een gesmeerde start van jouw IT-carrière. Met een schat aan kennis en een team van de beste vakidioten de keuken in. Voor baanbrekende oplossingen die tot de verbeelding spreken. In welke branche je klant ook werkt.

Awesome Sauce

Wat maakt een goed gerecht nou echt geweldig? Het geheim zit in de finishing touch. Zo ook bij complexe IT-projecten. Info Support biedt standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. Door allemaal over de grenzen van onze eigen expertise heen te kijken, voorzien we praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En jouw loopbaan ook.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Een goede start is misschien wel de belangrijkste stap van je carrière. Vanaf nu los jij de technische uitdagingen van de toekomst op. Can you do IT? Ben je klaar om te bewegen richting de uitdagingen van morgen? Kom gerust eens kennis maken. Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?…

Contact een toekomstige collega

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.