Tijdens een gratis IT-training een cross platform mobile app voor elkaar bakken.

Met data kun je zorgen dat koeriers minder kilometers vreten. Met slimme technologie kun je de afvalberg laten krimpen en kun je ervoor zorgen dat handel echt eerlijk bedreven wordt. Met mobiele software optimaliseer je communicatie en administratie. In andere woorden: als developer ben je van onschatbare waarde voor talloze gebruikers. Al tijdens je studie kun je profiteren van onze software-kennis. Die delen we graag. Zodat je nu al een bijdrage levert aan de uitdagingen van de toekomst.

Word deel van het team

Uitdagende IT-projecten met beide handen aangrijpen. Dat is je doel voor de toekomst. Impact maken kan alleen met diepgaande IT-kennis. Kennis die onze experts graag met je delen. En waar jij nog jaren op kunt bouwen.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creƫren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Al tijdens je studie.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Een gratis IT-training bij Info Support is een belangrijke stap. Richting een loopbaan waarin jij de technische uitdagingen van de toekomst oplost.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken. Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.