Tijdens je IT-afstudeerstage van predictive analytics zuivere koffie maken.

Met software kun je de kans op genezing vergroten. Data kan de grootschalige inzet van wind- en zonenergie mogelijk maken. Door informatiesystemen te verbeteren kunnen ingewikkelde pensioenregelingen makkelijker worden gemaakt. Jouw IT-kennis breng je hier direct in de praktijk. Want afstuderen zien we als de start van jouw carrière. Info Support daagt je vanaf de eerste dag uit om met je afstudeeropdracht verder te gaan dan standaardoplossingen. Onder begeleiding van ervaren experts maak jij een vliegende start.

Word deel van het team

Info Support werkt vandaag aan de uitdagingen van morgen. Ben jij klaar om daar je tanden in te zetten? Impact maken begint al tijdens je afstuderen. Want veel van onze afstudeeropdrachten vloeien voort uit lopende projecten. Je wordt onderdeel van een klantgerichte unit en ervaart van dichtbij hoe teams en projecten werken. Je voelt direct je toegevoegde waarde.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creëren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. En daar laten we jou graag van meeprofiteren. Al tijdens je afstuderen.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Tijdens je IT-afstudeeropdracht bij Info Support zet je belangrijke stappen. Omdat je nu al betrokken bent bij de technische uitdagingen van de toekomst.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken.Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

Gericht op interactie met de echte wereld

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.