Tijdens je afstudeerstage een Java-oplossing brouwen voor een van onze klanten.

Afstuderen is het laatste hoofdstuk van je studie. Of is het de start van je carrière? Wat ons betreft dat laatste, want Info Support daagt je uit vanaf dag één. Met data kun je zorgen dat koeriers minder kilometers vreten. Met slimme technologie kun je de afvalberg laten krimpen en kun je ervoor zorgen dat handel echt eerlijk bedreven wordt. Met software kun je communicatie en administratie optimaliseren en creëer je impact van onschatbare waarde. Al tijdens je afstudeeropdracht denk je verder dan standaardoplossingen. Onder begeleiding van ervaren experts ontwikkel jij je visie op het vak.

Word deel van het team

Info Support werkt aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Ook jij zet daar je tanden in. Als student ben je bezig met impact maken. Want veel van onze afstudeeropdrachten komen voort uit vraagstukken van klanten. Je wordt opgenomen in een van onze klantgerichte units en krijgt van binnenuit een blik op alle teams en projecten. Zo voel je direct je toegevoegde waarde.

Awesome Sauce

Om meerwaarde te creëren voor klanten, biedt Info Support standaard meer dan er gevraagd wordt. We pakken de zaken net even anders aan dan de rest. We kijken over onze eigen expertise heen en voorzien praktische oplossingen van een laagje Awesome Sauce. Dat beetje extra pit maakt onze projecten succesvol. Jij kunt daarvan meeprofiteren. Al tijdens je afstuderen.

Zo zorg je voor impact

Software ontwikkelen is geen doel op zich. Wat telt is wat je ermee bereikt. Tijdens je IT-afstudeeropdracht bij Info Support zet je belangrijke stappen. Omdat je direct betrokken bent bij de technische uitdagingen van de toekomst.

Can you do IT?
Ben je vandaag klaar voor morgen? Kom gerust eens kennis maken. Onder het genot van een pizza of een kop koffie. We horen graag jouw IT-ambities voor de toekomst. En natuurlijk willen we van je weten: can you do IT?

Contact een toekomstige collega

'Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd bij Info Support'

Gericht op interactie met de echte wereld

Ik ben voorlopig nog niet uitgeleerd

Can you do IT?

Ben jij klaar om de uitdagingen van morgen aan te pakken? Bedrijf dan IT op het hoogste niveau. Samen met de beste specialisten. Gedreven door actuele kennis en de allernieuwste technologie.