Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Java
 • .NET
 • Data & Algorithms
 • IoT
 • Blockchain

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

IoT en blockchain op een bloemenveiling: zie jij de mogelijkheden van een dergelijke combinatie? Lijkt het stroomlijnen van hectische processen van zo’n veiling je een uitdagende opdracht? Ga dan tijdens je afstudeeronderzoek aan de slag met het digitaliseren van veilingprocessen voor de op één na grootste bloemenveiling van Nederland!

Omschrijving

Info Support zet steeds vaker Event Driven Architectures in bij opdrachtgevers. Het opzetten van een oplossing conform deze architectuur kost echter veel tijd, omdat er zorgvuldige afwegingen moeten worden gemaakt aan het begin van een project. Daarnaast heeft niet altijd iedereen kennis in huis over hoe deze architectuur precies in elkaar zit, waardoor een project soms wat langzaam van start gaat.

Door in kaart te brengen welke keuzemogelijkheden er zijn en de meest gangbare keuzes onder te brengen in een standaardoplossing, ontstaat een handig hulpmiddel voor een snelle start van elk project. Hiermee ga jij aan de slag tijdens jouw afstudeeropdracht!

Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeronderzoek verdiep jij je in het digitaliseren van processen op een bloemenveiling, om deze 100% te kunnen monitoren. Je onderzoekt hierbij of technieken als IoT en blockchain kunnen helpen. Hierbij houd je rekening met aansluiting op technieken die nu al in gebruik zijn op de veiling. Zo zijn alle karren op de bloemenveiling al uitgerust met RFID-chips. Je bepaalt op welke wijze de data die ontstaat in een digitale keten ingezet kan worden om de keten beter te sturen. Je ontwerpt een oplossing om de keten op een bloemenveiling te digitaliseren en monitoren en implementeert een Proof of Concept om aan te tonen dat je oplossing ook echt werkt. Deze oplossing moet onder andere inzichtelijk maken waar alle goederen die binnenkomen op de veiling zich op ieder moment in het proces bevinden.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.