Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • Data & Algorithms
 • Machine Learning
 • Cloud

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Heb je ooit stilgestaan bij de vraag hoe het succes van tv-programma’s wordt voorspeld? Machine learning algoritmes spelen hierbij een grote rol. En juist omdat het zo belangrijk is voor hun succes, willen tv-producenten hiervoor niet afhankelijk zijn van slechts één technologieleverancier. Ga jij de uitdaging aan om voor een grote tv-producent een onderzoek te doen naar cloudleveranciers die machine learning en AI services aanbieden en adviseer jij hen over de beste match? Lees dan verder!

Omschrijving

In deze opdracht ga je aan de slag voor onze opdrachtgever, een grote producent van tv-programma’s. Het succes van deze programma’s wordt grotendeels op basis van kijkcijfers bepaald. De programma’s worden verkocht aan de diverse tv-kanalen in een groot aantal landen over de hele wereld. Om marktaandeel te veroveren, is de producent altijd op zoek naar het beste aanbod bij een kanaal.

Om het succes van tv-programma’s te voorspellen en kanalen te helpen bij het programmeren van een productie in het meest geschikte tijdslot, worden machine learning algoritmes ingezet. Hierbij is tot nu toe gebruik gemaakt van cloudoplossingen van Microsoft. De klant ziet hierbij het risico op vendor lock-in.

Heel fijn dat iedereen hier elkaar wil helpen
Erik – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Tijdens jouw opdracht onderzoek je welke cloudleveranciers machine learning en AI services aanbieden. Je kijkt hierbij ook naar on-premise mogelijkheden. Je vergelijkt de diverse mogelijkheden en bepaalt welke oplossing het beste aansluit bij de behoefte van de opdrachtgever. Belangrijk hierbij is dat er altijd een exit strategie moet zijn: hoe kom je van een bepaalde leverancier af? Als Proof of Concept implementeer je een machine learning toepassing waarmee de programmering van een kanaal kan worden voorspeld met de meest geschikte oplossing.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.