Benodigde interesse(s)

  • HBO
  • Data & Algorithms

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Info Support beheert vanuit de afdelingen Managed Services en Professional Development Center (PDC) omgevingen voor verschillende klanten. De klantervaring is van groot belang voor het behoud van klanten. Zeker wanneer een nieuwe klant een negatieve ervaring heeft, heeft dat een grote impact.

Omschrijving

Het PDC wil dan ook zo hoog mogelijk scoren op klanttevredenheid. Er worden steeds meer klanten bediend, terwijl de omvang van het team niet groeit. Daarom moet er steeds slimmer gewerkt worden met de data die beschikbaar is. Het voorspellen van de klanttevredenheid op basis van data zou hierbij enorm helpen.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Onderzoek op basis van de bij Managed Services en PDC beschikbare data welke factoren van invloed zijn op de klanttevredenheid. Beschikbare data bestaat uit gestructureerde data (bijv. monitoring van systemen en gebruiksinformatie van applicaties) maar ook ongestructureerde data (e-mails, binnenkomende telefoongesprekken, berichten, etc.). Het onderzoek zal zich richten op het ontdekken van correlaties tussen dingen die gebeuren in de omgeving van een klant (bijv. incidenten), hoe de klant daarop reageert (meldingen in welke vorm dan ook) en wat dat doet met zijn of haar tevredenheid (deze wordt door het PDC bepaald op basis van sentiment analyse en periodiek op basis van enquêtes).

Een deel van de uitkomst van het onderzoek kan bestaan uit een advies aan Managed Services en PDC over data die verzameld moet worden maar er nu nog niet is. Bouw vervolgens één of meer machine learning modellen die kunnen voorspellen hoe klanten gaan reageren op bepaalde situaties. Hiermee kan het PDC proactief contact zoeken met klanten nog voordat de klanttevredenheid negatief wordt beïnvloed door ergernissen na aanleiding van incidenten, wat bijdraagt aan een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.