Benodigde interesse(s)

 • HBO
 • .NET
 • Webscale-IT
 • Continious delivery

Wat krijg je

 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
 • Professionele begeleiding
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht voor je studie Informatica? Ga jij onderzoeken hoe ‘serverless compute’ DevOps technieken ondersteunt? En ontwikkel je aan de hand van de opgedane kennis een cloud-monitoring platform dat door middel van Continuous Delivery principes kan worden geüpdatet? Lees dan meer over deze opdracht!

Omschrijving

Een aantal jaar geleden was ‘Cloud’ een buzzword, waarbij Cloud vaak gewoon werd gebruikt als ‘andermans computer’ (IaaS). ‘Serverless compute’ is een relatief nieuwe techniek waarbij je eigenlijk enkel jouw code/architectuur neerzet en de Cloud-provider de rest regelt (PaaS). Dit biedt een hoop voordelen, maar ook nieuwe uitdagingen.

Je kunt tijdens je afstuderen werken met de nieuwste technieken
Bram – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Je onderzoekt hoe ‘serverless compute’ DevOps technieken ondersteunt, maar ook hoe dit wellicht beperkend kan werken. Hierbij onderzoek je ook hoe er cloudprovider-agnostisch kan worden gewerkt (Google/Amazon/Azure/…).

Aan de hand van de opgedane kennis ontwikkel je een vernieuwde versie van het cloud-monitoring platform dat ook door middel van Continuous Delivery principes kan worden geüpdatet.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.