Benodigde interesse(s)

  • WO
  • Data & Algorithms
  • Bedrijfskunde

Wat krijg je

  • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
  • Een uitdagende afstudeeropdracht
  • € 1000 vergoeding of € 500 en lease auto
  • Professionele begeleiding
  • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
  • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

Info Support beheert vanuit de afdelingen Managed Services en Professional Development Center (PDC) omgevingen voor verschillende klanten. De klantervaring is van groot belang voor het behoud van klanten. Het PDC wil dan ook zo hoog mogelijk scoren op klanttevredenheid. Er worden steeds meer klanten bediend, terwijl de omvang van het team niet groeit. Daarom moet er steeds slimmer gewerkt worden met de data die beschikbaar is. Wat daarbij kan helpen, is proactief inspelen op behoeften die mogelijk bij klanten spelen.
Ervaren collega’s die mijn opdracht interessant vonden, hielpen mij zelfs in hun vrije tijd
Berwout – Software Engineer en oud-afstudeerder

Onderzoek

Onderzoek welke (publieke) data er beschikbaar is over bedrijven die klant zijn van Info Support en welke daarvan wettelijk en ethisch bruikbaar zijn voor het bepalen van een bedrijfsprofiel. Denk hierbij aan bronnen als Twitter, LinkedIn, Reuters, Kamer van Koophandel, etc. Onderzoek welke verbanden er gevonden kunnen worden door deze data te combineren en hoe dat gebruikt kan worden om een profiel van een bedrijf op te stellen. Waar is een klant mee bezig en hou zou de dienstverlening van Info Support de klant kunnen helpen haar doelen te halen? Onderzoek hoe alle informatie zo effectief mogelijk kan worden gevisualiseerd en gepresenteerd op een manier die het management van Managed Services en PDC kan helpen nieuwe kansen bij klanten te herkennen en te vertalen naar diensten. Implementeer het geheel van data verzameling, klantprofilering en visualisatie en presentatie in een prototype profielanalyse rapport voor het Managed Services en PDC management.

Afstuderen bij Info Support

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Je voert een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs Werving & Selectie. Het geeft jou een beeld van Info Support en we kijken samen naar je achtergrond, werkervaring, vaardigheden, ambities en drijfveren.

2

E-assessment

Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in. Ook ontvang je een uitnodiging voor een online assessment en onze Devskiller. Het e-assessment bestaat uit een cognitieve capaciteitentest, een persoonlijkheidsvragenlijst en een drijfveren test. De resultaten van het e-assessment en de Devskiller maken onderdeel uit van het selectiegesprek.

3

Selectiegesprek

Je voert het selectiegesprek met een van onze Business Unit Managers, een Technisch Screener en de Adviseur Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek staan we stil bij je consultancy skills, persoonlijkheid en vakinhoudelijke kennis.

4

Contractondertekening

Na het selectiegesprek vindt een evaluatie van het gesprek plaats en koppelen we de uitkomst hiervan zo snel mogelijk aan je terug. Bij een positieve uitkomst, ontvang je van ons een contractaanbieding. Als je besluit in te gaan op de aanbieding, teken je jouw contract met een van onze directeuren. Als er geen aanbieding komt, lichten we je persoonlijk toe op welke gronden we tot die beslissing zijn gekomen.

Meld je aan voor deze opdracht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.